Udemy

Platform

Nederlands

Language

Graphic Design

Category

Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden

Leer alles over fotomanipulatie en grafisch ontwerpen zoals de professionals zonder maanden te hoeven oefenen.

4.35 (328 reviews)

Students

4.5 hours

Content

Jan 2021

Last Update
Regular Price


What you will learn

Leer de laatste technieken op het gebied van Photoshop om elke foto om te toveren tot een eigen kunstwerk. Bewerk kleuren, ogen, tanden, gezichten, lichamen en pas filters toe om elke foto te bewerken.

Krijg de basis van grafisch ontwerpen (graphic design) onder de knie door middel van gratis afbeeldingen, lettertypes en vormen. We ontwerpen samen een A4 document en visitekaartje.

Master Photoshop door snel en efficient te kunnen werken door middel van: sneltoetsen, instellingen en andere handige onbekende trucjes die de echte professionals dagelijks gebruiken.

Hoe je leert kijken als een designer om elk ontwerp te ontleden. Hierdoor zul je veel ideeën krijgen en hierdoor in de toekomst altijd gemakkelijk inspiratie hebben om zelfstandig aan de slag te gaan.


Description

Is het mogelijk om als beginner Photoshop onder de knie te krijgen binnen een paar uur?


Het probleem
Er zijn vele mensen die Photoshop proberen en na een korte tijd afhaken. Dit komt omdat er zoveel functies in Photoshop zijn dat je soms het overzicht kwijt raakt. Er is zoveel materiaal te vinden online over Photoshop dat je door de bomen het bos niet meer ziet.


De mogelijkheden
Het leren van Photoshop is enorm leuk. Het is alsof je een tovenaar bent op de computer voor anderen. Na deze cursus geen saaie foto’s meer, maar foto’s die de aandacht trekken, foto’s die opvallen. Ook zal ik je leren hoe je grafisch kunt ontwerpen in Photoshop, waardoor je geld kunt gaat verdienen met design! Door Photoshop heb ik ook zelf een bedrijf op kunnen zetten en voor grote bedrijven mogen werken, zoals: Coca Cola, RTL, ICI Paris XL, Adobe en vele anderen.  


Een simpele oplossing
Na enorm veel aanvragen via mijn YouTube kanaal heb ik besloten om dit probleem aan te pakken: Een complete Photoshop cursus waarin je op een snelle en efficiënte manier het programma onder de knie krijgt binnen een paar uur. 

Geen cursus van 40 uur waar geen eind aan lijkt te komen. Gewoon de functies die je nodig hebt in het echte leven of werkveld, zonder poespas. 


Al 30.000 mensen gingen je voor
Op YouTube heb ik al meer dan 4.000.000 weergaven en 30.000+ abonnees behaald met mijn video’s, daarom hoop ik dat ik ook veel andere mensen op Udemy tevreden kan maken met mijn werk! 


Alleen focus op wat echt nodig is
Maar hoe bepaal je wat je WEL en NIET leert vraag je je misschien af. Ik geloof dat die vraag eigenlijk alleen beantwoord kan worden door ervaring in het werkveld. Ik ben al meer dan 10 jaar bezig met Photoshop en weet ondertussen wel welke technieken je wel en niet hoeft te gebruiken in Photoshop. Ik heb deze technieken toegepast voor grote en kleine betaalde klant projecten. 

In je auto gebruik je ook niet alle knopjes om op je locatie te komen toch? 


Ik help je een handje
Om in Photoshop snel en handig te kunnen werken is een goede werkwijze belangrijk. Daarom maken we gebruik van sneltoetsen waardoor je super snel kunt werken in het programma. Hiervoor heb ik een speciaal document bijgevoegd die je er bij kunt houden (of zelfs kunt printen). Ook heb ik oefenbestanden toegevoegd zodat je zelf aan de slag kunt gaan.


Let op
Aangezien ik constant bezig ben met het verbeteren van de cursus en content kan het zijn dat deze cursus binnenkort offline wordt gehaald of ik de prijs ga verhogen. Daarom zou ik je kans pakken zolang de kortingen nog lopen. Want zodra de cursus op je account staat heb je levenslang toegang. 

Reviews van anderen
"Ik kijk jullie video’s elke keer en raak geïnspireerd van jullie werk/design." - Sam
"Jullie kanaal heeft mij geïnspireerd om zelf ook te gaan ontwerpen - Jordy
"Ik kan niet wachten tot de nieuwe videos en mailtjes! Ik volg jou al 4 jaar, en heb leren designen door jou:)" - Floor
"Trouwens, jullie kanaal heeft mij echt goed geholpen met .. ja .. gewoon ALLES wat met designen te maken heeft." Alex

Zonder risico
Mocht je mijn cursus echt niks vinden, dan is dat helemaal niet erg. Je kunt zonder moeite je geld terug vragen binnen 30 dagen. Het risico is dus enorm laag!

Schrijf je nu in voor de curses en begin direct!


Screenshots

Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden
Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden
Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden
Nederlandse Cursus Photoshop voor Beginners en Gevorderden

Content

Welkom & Introductie

Welkom, dit gaan we doen!

Zo werken de oefenbestanden

De basis binnen een paar minuten

Fotobewerking

Zo maak je tanden witter

Verander de oogkleuren

Nieuwe kleuren zonder te betalen

Zo maak je een gezicht glad

Verwijder rimpels gemakkelijk

Mensen dikker of slanker maken

Achtergrond vervangen met andere achtergrond

Filters toevoegen aan elke foto

Lekker gedaan, op naar het volgende level!

Tekst manipulatie

Maak van je letters Neon lichten - Deel 1

Maak van je letters Neon lichten - Deel 2

Verfletters maken - Deel 1

Verfletters maken - Deel 2

Verfletters maken - Deel 3

3D Man uit letter

Letters verwerken in bloemen - Deel 1

Letters verwerken in bloemen - Deel 2

Bladeren en letters gemixt

Foto manipulatie

3D Smartphone - Deel 1

3D Smartphone - Deel 2

Zo laat je iemand zweven

Glitch effect over een foto

Foto mix - Double exposure

Explosie van hoofd effect

Grafisch ontwerpen / Graphic Design

Inspiratie voor graphic design

Hoe je een ontwerpers-oog krijgt

De basis van je A4 document opmaken

Titels toevoegen met de text tool

Details toevoegen aan je A4 document

De basis voor je eerste visitekaartje

De voor en achterkant afronden

Visitekaartjes exporteren

Hoofdstuk 4: Nog een aantal zaken

Ik heb jou nodig

Oke, en nu?

Gefeliciteerd! Haal je certificaat op.


Reviews

N
Nora16 September 2020

Top cursus voor als je wat meer wilt weten over Photoshop. Goed te volgend en duidelijke uitleg, leuke opdrachten en goede informatie en ideeën.

J
Jeffrey30 August 2020

Duidelijke uitleg. De cursus is echt gericht op beginners, ben je al een beetje ervaren met Photoshop dan is deze cursus niet echt voor jou. Desondanks leer je altijd dingen bij, ook al is het herhaling.

D
Dave27 July 2020

Precies wat ik zocht. Duidelijk en rustig uitgelegd om goed voorbereid verder te gaan met Photoshop. Wat ik persoonlijk nog graag had gezien is hoe je een kleurenreeks (bijvoorbeeld van lichtblauw naar donkerblauw) over een afbeelding of in een grafisch design verwerkt.

L
Laura13 July 2020

Ik wil al heel lang een keer een Photoshop cursus doen maar begin er nooit aan. Toen ik deze zag dacht ik meteen: Nederlands, niet te duur, duurt niet lang, laat ik het nu maar eens proberen! Ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt. Ik had al Photoshop Elements op mijn laptop, deze cursus is in CC, maar het werkte net zo goed. Ik moest soms even zoeken maar met de goede beelden en duidelijke aanwijzingen gaat dat helemaal prima. Ik kon meteen een probleem oplossen wat mijn moeder al een hele tijd had, maar niet gefixt kreeg! En nu ga ik aan de slag om een flyer te ontwerpen voor de CRO Foundation, het goede doel waar ik voorzitter van ben. Dus als je twijfelt: ga het doen! Het is super leuk en je kan écht heel veel na afloop!

V
Vinod24 February 2020

Heel veel geleerd Rino legt alle stappen duidelijk uit en ik wist helemaal niets van photoshop maar nu gaan de design een stuk sneller om die te maken.

y
yaren26 January 2020

Ik ben echt met 0% kennis begonnen en kan nu al heel veel. Soms gingen dingen wel snel, zoals waarom moeten we lagen samenvoegen? Of waarom moeten we het omzetten in pixels? Het is wel te begrijpen dat hij snel gaat vanwege zijn kennis, maar voor beginners is het beter om echt een uitleg te geven over dat. Voor de rest ging alles heel vlot en heeft hij het zeer goed uitgelegd. Het is echt wel een aanrader!

S
Stijn4 January 2020

Als allereerst, Thanks voor deze toffe cursus! Toen ik de stap had genomen om deze cursus te volgen voor Photoshop had ik zero experience. Nu ik deze cursus heb afgerond ben ik erachter gekomen hoe leuk het is en wat je er allemaal mee kan doen. Het fijne is ook dat de Photoshop tutorials erg duidelijk zijn en makkelijk terug te vinden zijn als je iets niet meer weet. Tuurlijk is het aan het begin lastig, maar als je zelf (buiten de cursus) bezig bent met Photoshop wordt je inzicht steeds breder en ga je het steeds beter begrijpen. Voor mij was dit nog maar het begin en ik hoop dat jullie ook heel veel plezier uit deze cursus gaan halen. Oja bijna vergeten. Het is ook heel leuk om foto's van jezelf of van vrienden te gebruiken voor de cursus!

M
Marc7 December 2019

Fantastische cursus, na een tijdje er niet aan gewerkt te hebben door drukte was er eigenlijk niet veel kennis weggevallen. Het voordeel van de vele praktijk oefeningen is duidelijk ;-). Ik werk met Photoshop 2019 en de kleine verschillen tussen de versie uit de cursus zijn minimaal en worden direct duidelijk als je aan de gang gaat met een oefening (bv. Shift bij de Free transformtool gedraagd zich precies omgekeerd). Absolute aanrader

M
Michelle8 November 2019

Heel duidelijk en fijn dat je meteen zelf aan de slag kunt gaan. Daardoor blijft de info beter hangen.

P
Patrick23 October 2019

Nederlandse cursussen hebben allemaal hetzelfde euvel, de leraar probeert onnodig vaak te laten blijken dat het niet moeilijk is, in de trend van en dan is dit natuurlijk het gevolg. Geen groot commentaar alleen is het qua presentatie minder dan veel engelse/ amerikaanse cursussen. Zegt niets over inhoud overigens.

T
Thomas8 September 2019

Ik was begonnen aan deze cursus omdat ik mij verder wil ontwikkelen in het maken van productfoto's en het bewerken hiervan. Deze cursus legt erg duidelijk de basics uit van het bewerken van foto's en overige dingen. Duidelijke uitleg, en goede opdrachten!

J
Jesper4 September 2019

Leuke leerzame opdrachten. goede opbouw van simpel naar wat moeilijker voor een goede basis! Had graag een document met een beknopte samenvatting van de uitgevoerde functies en handelingen erbij willen hebben. Hoop dat de ideeën genoemd aan het eind van de cursus nog uitgewerkt gaan worden!

M
Marcel9 June 2019

Een prima cursus om de basisbeginselen en het idee hoe Photoshop werkt te leren. Goed dat er voorbeelden down te loaden zijn om mee te oefenen. Ik heb het in ieder geval als positief ervaren en ben nu klaar om de masterclass te gaan doen !!

M
Maarten10 January 2019

Een leuke en snelle manier om toch meer kennis op te doen voor het werken in photoshop, zonder al te veel poespas. gewoon lekker helder.

P
Peter23 December 2018

Hij legt het goed uit, maar voor mij vooralsnog iets te basaal. Sommige 'lessen' zijn wel erg kort...


1866638

Udemy ID

8/20/2018

Course created date

11/7/2019

Course Indexed date
Bot
Course Submitted by