De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk

Leer alles over de #1 productiviteitstool: Ik neem je mee van een complete Notion beginner tot een gevorderde gebruiker.

3.50 (1 reviews)
Udemy
platform
Nederlands
language
Productivity
category
instructor
23
students
1.5 hours
content
Jul 2021
last update
$24.99
regular price

What you will learn

Dit is een complete Notion cursus, die je alles leert wat je moet weten zonder in onnodige details te treden. Ik neem je mee van een complete Notion beginner tot een gevorderde gebruiker. Je zult niet alleen leren welke opties en mogelijkheden er zijn, maar je zult ook de kans krijgen om ze te zien en zelf te benutten. Je zult leren hoe je workspaces kunt gebruiken, je eigen pagina's kunt maken, templates kunt aanpassen en een alles-in-een tool-pakket kunt samenstellen dat past bij jouw persoonlijke behoeften.

Description

Wil jij alles leren over de #1 productiviteitstool en meer bereiken met minder tijd? Ben je het zat om gebruik te moeten maken van verschillende apps zoals Trello, Todoist, Google Docs, Word, Evernote, Apple notes etc. Of heb je moeite om je deadlines te halen en zou je graag een systeem willen gebruiken voor het makkelijk managen van je projecten?

Als je antwoord op een van de bovenstaande vragen ja is, dan is deze cursus waar je naar op zoek bent.

Voor wie is deze cursus bedoelt?

 • Volg deze cursus als je een diepgaand begrip wilt krijgen van de meest besproken productiviteitsapp door honderden YouTubers.

 • Volg deze cursus als je op werk effectiever wilt zijn met minder moeite en tijd.

 • Volg deze cursus als je hogere cijfers wilt halen voor school of met minder moeite stof wilt leren.

 • Volg deze cursus als je geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling en het digitaal organiseren van je leven.

 • Volg deze cursus als je specifieke doelen en ambities wilt najagen met een gestructureerd systeem.

Meer over deze cursus

Dit is een echt complete Notion cursus, die je alles leert wat je moet weten zonder in onnodige details te treden.

Ik neem je mee van een complete Notion beginner tot een gevorderde gebruiker. Je zult niet alleen leren welke opties en mogelijkheden er zijn, maar je zult ook de kans krijgen om ze zelf te benutten.

Je zal binnen no-time de Notion interface begrijpen.

Je zult leren hoe je workspaces kunt gebruiken, je eigen pagina's kunt maken, templates kunt aanpassen en een alles-in-een tool-pakket kunt samenstellen dat past bij jouw persoonlijke behoeften.

Wat deze cursus anders maakt, is dat hij zich niet verliest in de vermoeiende details, maar zich alleen richt op de belangrijke en vitale informatie. Ik laat je alles zien en geef je de juiste richtlijnen, zodat je vervolgens zelf je eigen digitale organisatieruimte kunt creëren.

Aan het eind van deze cursus kan je:

 • Inspiratie uit templates halen

 • Pagina's kan opmaken / inrichten

 • Databases gebruiken (database views, filteren en sorteren, etc.)

 • Notion Webclipper gebruiken

 • Notion inzetten om bijna elk aspect van jouw leven te plannen.

 • Shortcuts vinden

Sectie Een: Wat is Notion?

We gaan in deze sectie samen een account aanmaken en ondertussen vertel ik je wat meer over de achtergrond van Notion. Zo weet jij straks wat Notion precies voor een app is en waar de trend van Notion gebruikers vandaan komt.

Sectie Twee: Beginnen met Notion

In deze sectie gaan we kennis maken met Notion's user interface en doorlopen we samen alle knoppen en mogelijke opties in jouw account. Zodra we dat een beetje onder knie hebben, gaan we onze eerste blokken en pagina's aanmaken in Notion. Zo heb je straks een duidelijk beeld bij de mogelijkheden van Notion. We sluiten de sectie vervolgens af met Notion templates. Ik laat je zien waar je deze kan vinden, want templates kunnen ons veel werk en tijd schelen. Ook geef ik studenten, ondernemers en kenniswerkers enkele tips voor welke templates zij goed zouden kunnen gebruiken in hun Notion werkplaats.

Sectie Drie: Alles over databases

We gaan in deze sectie alles leren over databases. Dit is de meest krachtige functie van Notion en de sleutel voor jouw om je organisatie en management van dagelijkse taken en informatie te gaan vereenvoudigen. We leren uitgebreid over de essentiële verschillende details van Notion databases en zo kan jij aan het einde van deze sectie zonder moeite databases aanmaken, aanpassen en gebruiken.

Sectie Vier: Je workspace organiseren + projecten

In deze sectie gaan we kijken naar het centrale orgaan van een Notion workspace, je home dashboard of home pagina en we gaan aan de slag met twee projecten om wat te oefenen met de functies binnen Notion. De eerste van de twee, je home dashboard, is de plek waar je eigenlijk altijd vanuit werkt en begint als je gebruikmaakt van Notion. Het is de meest centrale plek voor je meest gebruikt pagina's in Notion. Als we eenmaal een eigen home dashboard of home pagina hebben gemaakt en onze workspace hebben georganiseerd, dan gaan we aan de slag met het tweede deel van deze sectie en dat is het maken van een task en een project manager. Hiermee gaan we wat van de dingen die we net hebben geleerd toepassen en oefenen.

Sectie Vijf: Extra tips

In deze laatste sectie gaan we het hebben over enkele tips en shortcuts die ik graag eerder had ontdekt en die mij tegenwoordig veel tijd besparen met het werken binnen in Notion.

Ik heb onder andere een shortcuts sheet toegevoegd met een overzicht van alle shortcuts voor mac en een link naar een overzicht voor Windows-gebruikers.


Wie ben ik?

Hi, ik ben Julian! Ik ben een growth marketeer / student en daarnaast maak ik graag video's over technologie, productiviteit en creativiteit. Productiviteit is voor mij altijd een onderwerp van interesse geweest omdat ik met mijn ADHD vaak tegen muren aanliep. Door het lezen van boeken, blogs en het volgen van grote ondernemers ben ik gaan experimenteren met verschillende technieken. Ik heb veel geleerd over Notion en dat is waarom ik deze cursus heb samengesteld, zodat ik mijn kennis kan delen. Ik denk dat iedereen gebruik kan maken van Notion om zijn of haar leven te verbeteren.

Screenshots

De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Screenshot_01De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Screenshot_02De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Screenshot_03De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Screenshot_04

Content

Introductie

Introductie cursus: De complete Notion cursus
Sectie een: Introductie
1.1 Wat is Notion?
1.2 Account aanmaken

Beginnen met Notion

Sectie twee: Introductie
2.1 De Notion interface
2.2 Je eerste blocks en pagina aanmaken
2.3 Pagina's opmaken / inrichten
2.4 Pagina templates gebruiken
2.5 Pagina templates voor studenten
2.6 Pagina templates voor ondernemers & teammanagers
2.7 Pagina templates voor kenniswerkers en freelancers

Alles over databases

Sectie drie: Introductie
3.1 Wat zijn databases precies?
3.2 Database views
3.3 Filteren en sorteren
3.4 Gallery view en kanban boards
3.5 Templates in databases
3.6 Database formulas

Je workspace organiseren + projecten

Sectie vier: Introductie
4.1 Je workspace organiseren op twee manieren
4.2 Project 1: Maak een task manager
4.3 Project 2: Maak een project manager

Extra tips

Sectie vijf: Introductie
5.1 Notion web clipper
5.2 Pagina shortcuts en tips
Gefeliciteerd met het voltooien van de cursus!

Charts

Price

De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Price chart

Rating

De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Ratings chart

Enrollment distribution

De complete Notion cursus: Organiseer je leven en werk - Distribution chart
4047874
udemy ID
5/13/2021
course created date
5/18/2021
course indexed date
Bot
course submited by